Adını Sen Koy 29. Bolum izle 27 Ekim 2016

Masumiyetin ve saflığın temsilcisi şekilde gördüğü Ayşe dışında tüm bayanların çıkarcı, güvenilmez hatta tehlikeli olduğunu düşünüyor. Ayşe ise abisinin bulunmaz saydığı kalbinin bir tanesi için heyecanla atmasını, abisinin aşık olmasını, evlenip kendisi benzeri mesut bir yuva kurmasını istemekte, bunun için çırpınmaktadır. Genç yaşında aşık olduğu Nihat’la evlenen Ayşe, kocasını deliler gibi sevmekte ve yaşadığı mutluluğu abisinin de yaşamasını istemektedir. Günlerinin sayılı olduğunu bilmeyen Ayşe için ömer’in evliliği en önemli sorun haline gelmiştir.

Karakterleri ayrıcalıklı, dünyaları ayrı iki gencin, ömer ve Zehra’nın, bir oyun çevresinde kesişen yolları ve evlilik oyunu ile başlayan ‘ Adini Sen Koy ‘, hafta içi her gün saat 17.00’da TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Adını Sen Koy 29. bölüm Takılmadan izle 27-10-2016 ,Adını Sen Koy 29. bölüm Takılmadan izle,Adını Sen Koy 29. bölüm Online seyret,Adını Sen Koy son bolum izle,Adını Sen Koy 29. bölüm Full Hd izle,Adını Sen Koy 29. bölüm Takılmadan izle,Adını Sen Koy 29. bölüm ücretsiz izle,Adını Sen Koy 29. bölüm Online izle,Adını Sen Koy 29. bölüm izle ,Adını Sen Koy 29. bölüm Online izle, Adını Sen Koy 29. bölüm Adını Sen Koy 29. bölüm